ArjenVire palveluksessasi

Tervetuloa ArjenVireen tuoreelle kotisivulle, josta toivomme sinun löytävän avaimen helpompaan arkeen. ArjenVire on perustettu kokemuksen, ymmärryksen ja tiedon pohjalta siitä, miten raskasta ja työlästä arki voi joskus olla ja kuinka tarvitsisi jonkun ojentamaan auttavan kätensä. Koulutuksen, ammatillisen kokemuksen, kiinnostuksen ja personallisuuden pirteiden pohjalta on muodostunut yritys, jonka toiminnan lähtökohtana on jakaa tietotaitoaan asiakkaiden arkeen hyödynnettäväksi. Anna meidän olla sinulle se auttava käsi, johon tarttua.

Me ArjenVireellä tiedämme, että oman jaksamisen ja hyvinvoinnin pohjalla ovat toimivat puitteet ja mahdollisuus käyttää aikaa itselle tärkeisiin asioihin, joista saa energiaa ja iloa. Miltä tuntuisi, jos kotiaskareiden sijaan voisit keskittyä lempiharrastukseesi tai ihan vain rentoutua kahvikupposen äärellä.  Viimeisimmässä Tilastokeskuksen suomalaisten ajankäyttöä kuvaavassa tutkimuksessa nousi esille, että vuonna 2009 suomalaiset tekivät kotitöitä keskimäärin 3 tuntia ja 8 minuuttia päivässä. Tämä todistaa sen, että päivästämme ja vapaa-ajastamme kuluu iso siivu arkisten askareiden hoitamiseen.

Tartu auttavaan käteemme. Me toimimme täydellä sydämellä ja ammattitaidolla, 100% luottamuksella sinun yksilöllisiä tarpeita ja toiveita arvostaen ja kuunnellen. Saat kotimaisen asiantuntemuksemme käyttöösi helposti ja laadukkaan edullisesti. Olemme juuri sinua varten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *