Järjestelyapu
-siisti ympäristö, rauhaisa mieli

puh.044-5240698

info@arjenvire.fi

Kuulostaako tutulta, kaipaatko järjestelyapua?

  • Kaapit ja varasto ovat tupaten täynnä
  • Lattialla ja pöydillä lojuu tavaroita
  • Aina on joku esine hukassa
  • Tärkeät paperit ja valokuvat ovat arkistoimatta
  • Käyttämättömät tavarat vievät tilaa
  • Muuttolaatikot pitäisi pakata ja myöhemmin purkaa
  • Toimisto tai koti tulisi saada edustuskuntoon

Toimisto tai koti epäjärjestyksessä?

Siisti, järjestyksessä oleva ympäristö on tärkeä sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Pölyisessä ja likaisesssa tilassa on vaarana sairastua ja lisäksi sotku voi stressata sekä heikentää tehokkuutta ja luovuutta. 

Siisteys vaikuttaa siis kokonaisvaltaisesti arkeemme ja siksi siihen kannaattaa panostaa. Koti ja toimisto ovat paikkoja, joissa ihminen viettää suurimman osan ajastaan ja siksi olisi oleellista, että nämä tilat olisivat omaa hyvinvointia tukevia.  

Järjestyksen asiantuntija avuksesi

Miltä tuntuisi, jos saisit apua ja neuvoja tavaroiden hallintaan. Huone ja säilytystila kerrallaan kävisimme läpi, mitä tavaroita on tarpeen säilyttää. Säilytettäville tavaroille on hyvä suunnitella uusi toimivampi sijoitus sekä miettiä, miten jatkossa esineet löytävät takaisin omille paikalleen. Yhdessä mietitään tavarat, joilla kodissasi ei enää ole virkaa, mutta sinä teet aina viimeisen päätöksen.

Liiallisesta tavarasta luopuminen on paitsi vapauttavaa ja tilaa antavaa, mutta myös taloudellinen etu. Kierrättämisen lisäksi esineitä on myös mahdollista myydä esimerkiksi kirpputorilla tai myynti-ilmoituksien avulla internetin kautta. Teemme puolestasi työn ja sinä saat myyntituoton.  

Mikäli edessäsi on asunnonmyynti, autamme sinua saamaan kotisi edustuskuntoon. Asunnon potentiaali tulee paremmin esille, jos tavaroiden kokonaisuus on harkittu ja harmoninen. 

Muuttotilanne on oiva mahdollisuus käydä läpi kodin irtaimisto ja suunnitella, mitä tavaroita ei pakatakaan mukaan ja näin muuttokuorma kevenee. Olemme apunasi pakkaamisessa sekä purkuvaiheen organisoinnissa, jossa mietitään, mihin ja miten tavarat kannattaa sijoittaa.

Jotta sinulle jää aikaa keskittyä tärkeisiin asioihin, me tulemme mielellämme järjestelyavuksesi toimistolle tai kotiin.

Järjestelyavun hinnasto

Tuntiveloitteinen järjestelyapu

40€ / tunti
Minimiveloitus 2 tuntia
Matkakorvaus 0,43€ / kilometri

Urakkavelotteinen järjestelyapu

230€
Yhtäjaksoinen työskentely 6 tuntia
Matkakorvaus 0,43€ / kilometri

Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Alkuun tutustumiskäynti, jonka aikana kartoitetaan tilanne ja tehdään suunnitelma kesto-arvioineen. Veloitus on puolet tuntihinnasta. Käynti on veloitukseton, jos samalla tilaat järjestyspalvelun.

Tavaroiden mahdolliset kierrätys- ja kuljetusmaksut sovitaan tapauskohtaisesti.

Tilaus on sitova. Jos varaus perutaan alle 7 vrk ennen tilauksen alkamista, veloitetaan 50% sovitun palvelun hinnasta. Jos varaus peruutetaan alle 1 vrk palvelun sovitusta alkamisajankohdasta, veloitetaan koko hinta. Käyttämättä jätetystä palvelusta veloitetaan koko hinta

Muistathan kotitalousvähennyksen!

1.1.2020 alkaen kotitalousvähennys on 40% työn hinnasta ja vuoden aikana voit vähentää verotuksessa enintään 2250 euroa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa verovähennystä yhteensä 4500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

puh.044-5240698

info@arjenvire.fi