Kotiapu
-Ammattimaisesti auttaen ja turvallisesti tukien

puh.044-5240698

info@arjenvire.fi

Ihanaa, kun koti kiiltää puhtautta, Arjenvireen Satu on käynyt. Lapsenikin sanoivat, että “nyt sinulla äiti on hyvä siivooja”, Olen kokeillut monia ja saanut pettymyksiä; milloin aikataulut eivät pitäneet, siivouksen jälki ei ollut toivottu… Nyt on toisin.

Kiitollinen asiakas

Oma koti kullan kallis

Tuttu ja rakas oma koti, jossa halutaan elää mahdollisimman pitkään, mutta jossa kotitöitä ja arjen toimintoja riittää. Iän tai sairauden myötä voimat eivät aina riitä ja tarve avulle kasvaa.

Jotta kotityöt eivät kuluta kaikkia voimiasi ja sinun on hyvä ja turvallinen olla kotonasi, me tuemme sinua arjessasi. Haluamme, että sinulla on puhtaat vaatteet yllesi, saat ravitsevan hyvää ruokaa, pääset ulkoilemaan, kotisi on siisti ja ennen kaikkea sinulla on luotettavaa ja välittävää seuraa. Arkeesi osallistuu aina tuttu avustaja, joka tuntee sinut ja toiveesi. Saat meiltä kotiapua suurella sydämellä.

Saat meidät kotiavuksi seuraavin askelin:

  1. Tilaa meiltä maksuton palveluesittely, jonka aikana esittelemme itsemme ja tutustumme sinuun. Tapaaminen ei velvoita sinua mihinkään.
  2.  Jos ensitapaamisemme johtaa palvelun aloittamiseen, kartoitamme tarpeesi ja toiveesi ja muodostamme palvelusuunnitelman toimintamme tavoitteista.
  3.  Teemme yhdessä myös palvelusopimuksen, johon kirjataan sovitut kotiavun toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ystävätär soitti ja sanoi: “Hei, nyt on sulle kotiapua!” Apua kotiin todella tarvitsin ja tarvitsen, Esimerkiksi, jos lääkepurkin avaaminen ei suju, niin lääkkeen ottokaan ei onnistu. Tai, jos langan pujotus silmäneulaan ei onnistu, jää nappi ompelematta. 

Kotiavun tyylikäs esite kuvaa tehtäväaluetta monipuolisesti eikä sitä ole valmiiksi rajattu. Palvelut ulottuvat pienistä asioista suuriin ja aina saa ehdottaa lisää sellaista mikä tarpeen on. Sairaanhoitajakoulutus auttaa ymmärtämään sairauksien vaikutuksia arkielämään, joskus kummallisiakin vaikutuksia. Tästä on suuri apu.

Ensitapaaminen kotiavun kanssa jo osoitti, että ystävätär oli oikeassa ja todellinen apu oli löytynyt. Satu on, kuten esite  lupaa, luotettava ja lämminhenkinen tuki arkeen kaikessa siinä, missä apua tarvitsen. Olen onnekas ja siitä kiitollinen.

Eläkkeellä oleva psykologi Espoonlahdesta

Kotiapu ArjenVireen palvelusisältö

Asiointiapua

- Saattaja mukaan lääkäri-, pankki-, virasto-, kampaamo- sekä pankkikäynnille.

- Asiointi yhdessä tai puolestasi kaupassa ja apteekkissa.

- Apua erilaisten palveluiden tilaamisessa kotiisi.

- Apua asiointipalveluiden käytössä (esimerkiksi Kelan verkkoasiointi).

Arkiapua

- Hoidamme kanssasi yhdessä tai kokonaan puolestasi kodin askareet:

- Ruoanlaitto ja leipominen
- Siivoustyöt
- Tekstiilihuolto
- Piha- ja puutarhatyöt
- Tietokoneen käyttöapu
- Lemmikkien hoito ja ulkoilutus
- Järjestelyapua esimerkiksi juhlien toteutuksessa.

Yhdessäoloa

- Olemme seuranasi aina, kun olemme luonasi. Voimme yhdessä:

- Mennä elokuviin, teatteriin, näyttelyyn, ostoksille, kahvilaan ja tehdä asioita toiveesi mukaan.
- Ulkoilla ja käydä kävelyllä
- Lukea tai kuunnella musiikkia
- Askarrella ja tehdä käsitöitä
- Jutella ja kahvitella

Olemme kiitollisia ja tyytyväisiä Arjenviren palveluun. Arkemme on helpottunut, kun on osaavaa ja ystävällistä apua saatavilla sekä sovittuihin asioihin voi luottaa.

Eläkeläispariskunta Espoon Nuottaniemestä

Kotiapu Arjenvireen hinnasto -Espoo

34€ / tunti (alv 0%)

Arvonlisäverottomaan kotiapuun on oikeutettu henkilö, jonka toimintakyky on heikentynyt iän tai sairauden vuoksi. Palvelun hintaan lisätään alv 24%, jos kotiapua ei voida tuottaa arvonlisäverottomana sosiaalipalveluna. 

Kotitalousvähennys huomioiden hinta on 20,40€ / tunti.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

1.1.2020 alkaen kotitalousvähennys on 40% työn hinnasta ja vuoden aikana voit vähentää verotuksessa enintään 2250 euroa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa verovähennystä yhteensä 4500 euroa. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Arjenvireen Satu on ahkera, tunnollinen ja tarkka. Olen hyvin tyytyväinen häneen. Suosittelen!

Täti Soukasta

puh.044-5240698

info@arjenvire.fi